Hva får gjennomsnittlig Motocross Racer Betalt?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Motocross racers ri i en av to klasser i American Motocross Association. Klassene er satt av størrelsen på motorsykkelen rytteren bruker i løpet. Første klasse inkluderer 125 cc totakts og 250 cc firetaktsykler. Den andre klassen har 250 cc 2-takts og 450 cc firetaktsykler. Raser holdes over hele verden, og noen raser inkluderer nasjonale lag som raser mot andre landslag. Gjennomsnittlig lønn for en motocross racer er avhengig av mange faktorer.

$config[code] not found

Premiepenger

Motocross racer kan tjene en prosentandel av premiepengene som tilbys på hvert arrangement. For eksempel, en konkurranse i juli 2011 på Gopher Dunes, Canada, tilbød amatørlidere premiepenger og gavekort totalt over $ 48.000. De profesjonelle kan tjene mye mer. Noen av premiepengene kommer fra donasjoner fra lokale bedrifter som tilbyr tjenester til Motocross-racere og fans. Premiene som tilbys på Gopher Dunes er ikke alltid typiske for alle Motocross løp.

sponsorer

En motocross racer som har en sponsor er en del av et lag. Lagmedlemmene tjener en lønn forhandlet mellom sponsor og racer. Ifølge Racer X Online kan en motocross racer tjene en seksfigures inntekt. En racer må søke på American Motocross Association for profesjonell status. På utgivelsestidspunktet kan toppspesialister tjene mer enn $ 1 million i løpet av raceråret. Imidlertid rapporterte Motocross Action Magazine i 2011 at vesken til et Motocross-løp er rundt $ 66 000 og delt mellom rytterne som er i løp. Sisteplassen racer tjener rundt $ 400 for løpet.

Video av dagen

Brakt til deg av Sapling Brakt til deg av Sapling

påtegninger

Topprennere tjener ofte penger fra selskaper gjennom produktendringer. Mengden penger betalt av selskapet er forhandlet mellom racerens agent og selskapet. Det er ingen gjennomsnittlig inntjening for påtegninger. Kontrakten kan kreve at raceren kommer til å vises i en kommersiell eller flere bedriftens arrangementer. Selskapet bruker midler satt til side for markedsføring for å få kjendiserklæringer. Jo større selskapet, jo mer penger kan raceren tjene.

Bike Make and Size

Størrelsen på sykkelen bestemmer også premiepengene. I 2011 rapporterte Motocross Action Magazine at den private raceren som vinner et Motocross-løp, kan tjene mer enn $ 50 000 på en Kawasaki 450, men bare ta hjem om $ 28 000 på en 250 cc Kawasaki. Skaperne av de ulike syklene gir en utbetaling for de syklistene som vinner på enkelte motorsykler. For eksempel betaler Yamaha $ 20 000 per løp. Noen ryttere, som kjører for bestemte produsenter, har en privat beredskapsavtale som kan tjene raceren mer enn $ 100 000 for en seier.